Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title “Γλυκές” κουβέντες με τον Κώστα Χατζηχριστοδούλου!

“Γλυκές” κουβέντες με τον Κώστα Χατζηχριστοδούλου!

“Γλυκές” κουβέντες με τον Κώστα Χατζηχριστοδούλου!

“Γλυκές” κουβέντες με τον Κώστα Χατζηχριστοδούλου!

Από το 1990, τα ζαχαροπλαστεία Sweet Nest, μας κάνουν τη ζωή πιο γλυκά με τα φρέσκα προϊόντα τους. Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτά, κάναμε μία κουβέντα με τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από αυτά, τον ιδιοκτήτη Κώστα Χατζηχριστοδούλου!

Πώς πήρες την απόφαση ν’ ασχοληθείς με την ζαχαροπλαστική; Τι σπούδασες;

Είμαι απόφοιτος της Ξενοδοχειακής σχολής και η αγάπη μου για τη ζαχαροπλαστική με ώθησε να προχωρήσω σε αυτό το μεγάλο βήμα.

Πείτε μας σε μερικές γραμμές την ιστορία του Sweet Nest.

Μαζί με τον αδελφό μου Χρίστο, ξεκινήσαμε το Sweet Nest Patisserie το 1990 στην οδό Λεοντίου 159, κοντά στο παλαιό νοσοκομείο. Το 1994 ανοίξαμε και το δεύτερο μας κατάστημα στην οδό Κολωνακίου 18. Δουλέψαμε σε ξενοδοχεία και έτσι ενώσαμε τις γνώσεις και την αγάπη μας προς τη ζαχαροπλαστική και την μαγειρική, θέλοντας να πρωτοτυπήσουμε με τα προϊόντα μας στη Λεμεσό αλλά και παγκύπρια. Τώρα έχουμε πελάτες και από χώρες του εξωτερικού.

Τι προσφέρει το Sweet Nest Patisserie;

Η τέχνη της ζαχαροπλαστικής είναι δια βίου μάθηση, έτσι συνεχώς με καινούργια προϊόντα, αγνά υλικά και φρέσκα γλυκά και με νέες καινοτομίες όπως το SWEET A LA CARTE – γλυκά της ώρας μπροστά στον πελάτη. Δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό για τον καταναλωτή. Επίσης, προσφέρουμε Delivery Service, έτσι ανά πάσα στιγμή βρισκόμαστε στη δουλειά σας ή στο σπίτι σας με τα γλυκά και τα ζεστά αλμυρά μας.

Πώς εξελίσσεται κανείς στη δουλειά που κανείς;

Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις σχετικά με το επάγγελμα μας σε εκθέσεις του κλάδου, σεμινάρια και σχολές ζαχαροπλαστικής.

Τι είδους event αναλαμβάνετε;

Έχουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε τούρτες γενεθλίων, βαπτίσεων, γάμου ή για οποιαδήποτε επέτειο έχετε. Επίσης, στα καταστήματά μας θα βρείτε ωραία κεραστικά για βαφτίσεις , ονομαστικές εορτές και γάμους.

Ποια είναι πιστεύεις το μυστικό της επιτυχίας του Sweet Nest Patisserie?

Το μυστικό της επιτυχίας των Sweet Nest Patisserie είναι η ποιότητα και η φρεσκάδα των προϊόντων μας.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου γλυκό και ποια η αγαπημένη σου εποχή;

Το αγαπημένο μου γλυκό είναι το Sweet Nest και η άνοιξη η αγαπημένη μου εποχή.

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη
Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Ερέσσιος