Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου: “Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον κόσμο της Κύπρου”

Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου: “Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον κόσμο της Κύπρου”

Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου: “Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον κόσμο της Κύπρου”

Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου: “Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον κόσμο της Κύπρου”

Η Ελίζαμπεθ Αντωνιάδου μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασε ως στέλεχος στους μεγαλύτερους ομίλους ΜΜΕ της Κύπρου, αποφάσισε ν’ αλλάξει εντελώς πορεία για ν’ αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση Bed & Bath Κύπρου. Εμείς την ρωτήσαμε τόσο για την εμπειρία της στον κόσμο των media, όσο και για τις μεγάλες ευθύνες που έχει η δουλειά της σήμερα.

Είσαι ικανοποιημένη με την εξέλιξη της Bed & Bath τα τελευταία χρόνια;

Είμαι ικανοποιημένη, θεωρώ ότι πήραμε σωστές αποφάσεις και σωστά ρίσκα. Η Bed&Bath Κύπρου εδώ και 11 χρόνια έχει κρατήσει μια σταθερή πορεία. Τα πρώτα χρόνια επενδύσαμε στο στήσιμο και στην γνωστοποίηση της εταιρείας μας, τα δύσκολα χρόνια της οικονομική ύφεσης και εμείς και η Bed&Bath Ελλάδος συνειδητά κρατήσαμε μια στρατηγική συντήρησης και έτσι καταφέραμε να έχουμε υγιείς επιχειρήσεις. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια μεγάλη εξέλιξη και ανάπτυξη στην γκάμα των προϊόντων της Bed&Bath, τόσο στα λευκά είδη, που ανέκαθεν είχαμε τα μεγαλύτερα καταστήματα λευκών ειδών, πλέον έχουμε αναπτυχθεί ιδιαίτερα και στο στρώμα και στο κρεβάτι με δύο πολύ γνωστές και εγγυημένες αντιπροσωπείες. H King Koil Η.Π.Α είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής στρωμάτων την οποία αντιπροσωπεύουμε στην Κύπρο και την πολύ γνωστή εταιρεία Hauz of London στο κρεβάτι και όχι μόνο, με πολλές επιλογές σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Τι προσφέρουν τα Bed and Bath;

Τα Bed&Bath προσφέρουν τα πάντα, ό,τι ψάχνεις και ό,τι μπορείς να φανταστείς για το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και γενικά το σπίτι και για ξεκούραστο ύπνο. Στα Bed&Bath ο καταναλωτής έχει φιλική προσέγγιση και προσωπική εξυπηρέτηση, μπορεί να βρει πάρα πολλές επιλογές σε λευκά είδη, στρώματα, κρεβάτια. Στην κατηγορία λευκά είδη εννοούμε, σεντόνια, πετσέτες, μπουρνούζια, χαλάκια, πατάκια, κουρτίνες μπάνιου, μαξιλάρια, παπλώματα, παπλωματοθήκες, κουβερλί, επιστρώματα, αναστρώματα, μαξιλαροθήκες, ριχτάρια, κρεβάτια, ντιβάνια, διακοσμητικά μαξιλαράκια, πουφ, όλα αυτά σε πολλές επιλογές όσον αφορά σχέδια, χρώματα, ποιότητες και τιμές. Επίσης μπορεί να βρει υπέροχα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα και μια μεγάλη επιλογή από κρεβάτια και ντιβάνια. Τα Bed&Bath μπορούν να ντύσουν το κάθε σπίτι/διαμέρισμα και να προσθέσουν τόσο στην αισθητική του χώρου καθώς και στην ξεκούραση του κάθε ανθρώπου. Επίσης, τα Bed&Bath προσφέρουν ολόχρονα προσφορές, προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Τι κάνουν τα Bed & Bath να ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές τους;

Μας χωράει όλους η αγορά, δεν έχουμε ανταγωνιστές, έχουμε αξιόλογους συναγωνιστές και γινόμαστε όλοι καλύτεροι και προσθέτουμε στην Κυπριακή οικονομία. H εταιρεία μας φροντίζει να έχει επώνυμα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας και προσιτής ανταγωνιστικής τιμής. Στα Bed&Bath μπορείτε να βρείτε επώνυμους οίκους εκτός από την Cannon, τις υπέροχες συλλογές της Fieldcrest, Charisma, Joutsen και τα ανατομικά και ορθοπεδικά στρώματα της King Koil που είναι ένα γνήσιο «Αμερικάνικο» στρώμα κατασκευασμένο με βάση τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, εγγυημένο για την εξαιρετική ποιότητα υλικών και πιστοποιημένο από την Ένωση Χρειροπρακτών USA. Επίσης, τα κρεβάτια καθώς και τα προϊόντα της Hauz of London, που είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία με έδρα το Λονδίνο η οποία εξειδικεύεται στα είδη σπιτιού, τόσο στα λευκά ειδή καθώς και στα διακοσμητικά προϊόντα σπιτιού. Ο καταναλωτής του σήμερα είναι ενημερωμένος και επιθυμεί καλύτερο αποτέλεσμα, νέα προϊόντα ιδιαίτερης αισθητικής σε προσιτή τιμή, έτσι και εμείς αναζητούμε τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του σπιτιού με ιδιαίτερο design και στυλ έτσι δίνουμε πάρα πολλές επιλογές, με αγάπη σε αυτό που κάνουμε, φιλική εξυπηρέτηση και γι’αύτο έχουμε πιστούς πελάτες.

Έκανες ένα πέρασμα και από την κυπριακή τηλεόραση. Πώς την βλέπεις σήμερα; Θα γυρνούσες ξανά σε κάποιο κανάλι αν υπήρχε η πρόταση που θα σε ενδιέφερε;

Η καριέρα μου στον χώρο των ΜΜΕ που ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου εάν σκεφτείς ότι ήταν 13 υπέροχα και έντονα χρόνια. Αγαπώ τον χώρο των media και ήμουνα τυχερή που έζησα τις καλύτερες εποχές της τηλεόρασης και του χώρου. Ήταν για μένα το καλύτερο πανεπιστήμιο. Συνεργάστηκα ίσως με τους πιο αξιόλογους επαγγελματίες τους χώρου και έμαθα από όλους. Είχα προτάσεις και όταν αποχώρησα στις αρχές του χρόνου ακόμα και πρόσφατα, μου λείπει ο χώρος. Περισσότερο μου λείπουν οι άνθρωποι, επειδή οι άνθρωποι κάνουν τους χώρους εργασίας, κράτησα φίλους, εμπειρίες, στιγμές. Ελπίζω να μην χρειαστεί να μην πάω πίσω, αποφάσισα μετά από πολλή σκέψη να αναλάβω την διοίκηση και ανάπτυξη της εταιρείας μας, δεν σκοπεύω να εγκαταλείψω εύκολα αν και η καθημερινότητα μια μικρομεσαίας επιχείρησης δεν είναι εύκολη, ελπίζω να μας βοηθήσει ο θεός να προχωρήσουμε. Έχω όρεξη, θέλω, έχω ενέργεια να συνεχίσω την σκληρή δουλειά και αφοσίωσή έτσι ώστε να μεγαλώσουμε κι άλλο! Απολαμβάνω αυτό που κάνω σήμερα όπως απολάμβανα την δουλεία μου στα ΜΜΕ. Το λιανικό εμπόριο έχει την δική του χάρη!

Πώς συμμετέχεις στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της χώρας;

Συμμετέχω σε όλα σιωπηλά!!! Δεν έχω πολιτικές πεποιθήσεις, έχουμε έναν πολιτικό στην οικογένεια μας αρκεί το άγχος αυτού αλλά έχω πολιτικά πιστεύω. Παρακολουθώ καθημερινά τις εξελίξεις, έχω άποψη αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργή αν και ανήκω σε κάποιο χώρο. Είμαι εθνικίστρια, με ενδιαφέρει η χώρα μας, το αύριο και το μέλλον της Κύπρου και το αύριο των παιδιών μας, κάνω τον αγώνα μου με σεβασμό προς όλα τα πιστεύω και χωρίς να είμαι προκλητική. Όσον αφορά στα κοινωνικά και εγώ προσωπικά και η εταιρεία μας συμμετέχουμε και συνεισφέρουμε χωρίς να το διαφημίζουμε. Δεν χρειάζονται φανφάρες στα κοινωνικά. Είμαι ιδιαίτερα περήφανη για τον κόσμο της Κύπρου, την ΑΝΘΡΩΠΙΑ του Κύπριου στην ανάγκη του συνανθρώπου μας. Θεωρώ καθήκον να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε και να μοιραζόμαστε. Θέλω πάρα πολύ να συνεχίσω να προσφέρω στα κοινωνικά και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να προσφέρω και πιο ενεργά.

Ποια είναι η αγαπημένη σου απόδραση;

Η Νέα Υόρκη είναι η αγαπημένη μου απόδραση επειδή εκεί σπούδασα έτσι είχα την ευκαιρία να την ζήσω περισσότερο. Λατρεύω επίσης την Ελλάδα, τα Ελληνικά νησιά, ιδιαίτερα την Μύκονο αν και τα ελληνικά νησιά είναι όλα όμορφα. Φυσικά πρέπει να πω ότι η Κύπρος μας είναι μια “κούκλα και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλες χώρες “.

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα;

Επιφυλασσόμαστε, να περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις… Η A.Fam Investements Ltd έχει πλάνα ανάπτυξης γενικά. Έχουμε πλάνα ανάπτυξης όσον αφορά στην Bed&Bath και στην γκάμα των προϊόντων και στις κατηγορίες και στον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων. Θα επενδύσουμε σε αυτήν. Δεν επαναπαυόμαστε έχουμε όρεξη και ενέργεια, είμαστε συνέχεια στο ψάξιμο και ανοικτοί σε προτάσεις για νέες συνεργασίες και ανάπτυξη της εταιρείας μας.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σου. Καλή συνέχεια.

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη

Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Ερέσσιος