Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Η Αντωνία Xριστοδουλίδου βρήκε τη “χρυσή βούρτσα”!!!

Η Αντωνία Xριστοδουλίδου βρήκε τη “χρυσή βούρτσα”!!!

Η Αντωνία Xριστοδουλίδου βρήκε τη “χρυσή βούρτσα”!!!

Η Αντωνία Xριστοδουλίδου βρήκε τη “χρυσή βούρτσα”!!!

Η Αντωνία Χριστοδουλίδου είναι η ιδιοκτήτρια του The Golden Brush που άνοιξε πρόσφατα στην Αγία Φύλα και παρέχει υπηρεσίες κομμωτικής και αισθητικής. Το Sador κάνει μαζί της μια όμορφη κουβέντα για το πώς ξεκίνησε και όλη την ιστορία που οδήγησε σήμερα στο άνοιγμα ενός καινούργιου ινστιτούτου.

Αντωνία, πόσα χρόνια ασκείς το επάγγελμα και πόσα χρόνια βρίσκεσαι εδώ στον καινούργιο και ανακαινισμένο σου χώρο;

Το επάγγελμα το εξασκώ από 15 χρονών. Από πολύ μικρή ηλικία θυμάμαι ότι ζήταγα από τον Άγιο Βασίλη μία κούκλα και ένα πιστολάκι για να την χτενίζω. Πάντα με τραβούσε η κομμωτική. Πήγαινα σχολείο και παράλληλα δούλευα. Έβαζα στόχους. Να τελειώσω το σχολείο και να ασχοληθώ με αυτό που αγαπώ.Στο καινούριο μου μαγαζί βρίσκομαι από τον Οκτώβριο και βρίσκεται στην Αγία Φύλα.

Eίχες επίσημα σταματήσει να εργάζεσαι για αρκετό καιρό, για προσωπικούς λόγους. Τι σε έκανε ν’ ανοίξεις ξανά το ινστιτούτο σου;

Ναι σταμάτησα πριν 5 χρόνια. Το δικό μου κομμωτήριο το είχα ανοίξει πριν 15 χρόνια. Αρχικά αγοράζοντας ένα μικρό λυόμενο και σιγά σιγά είπα θα δουλεύω μέχρι να δημιουργήσω τη δική μου πελατεία. Πριν από 5 χρόνια αναγκάστηκα να σταματήσω επειδή χάσαμε ένα πολύ δικό μας άτομο. Δούλευα σε άλλα κομμωτήρια ως υπάλληλος όμως αυτό με κούρασε, έτσι αποφάσισα να να προχωρήσω ξανά σε κάτι δικό μου. Το ανακοίνωσα στους δικούς μου και αυτοί με στήριξαν πάρα πολύ. Εδώ θα ήθελα ν’ ευχαριστήσω και το σύζυγό μου που είναι και τώρα δίπλα μου και με στηρίζει.

Τι υπηρεσίες παρέχει σήμερα το ινστιτούτο σου;

Χτενίσματα καθημερινά και βραδινά, θεραπείες, νύχια, πεντικιούρ με κερατίνη και μακιγιάζ.

Ποιες είναι οι χειμερινές τάσεις φέτος στο μαλλί όσο αφορά στο χρώμα και το κόψιμο;

Οι χειμερινές τάσεις για το 2017 / 18 είναι μαγευτικές. Έχουμε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων όπως το φλαμπουαγιάζ, το απόλυτα μαύρο χρώμα, το σάντι μπεζ, το ξανθό χρυσό, το σκούρο ξανθό και το γκρι σε συνδυασμό με ομπρέ τεχνική. Όσο αφορά στο κόψιμο είναι πολύ στη μόδα το μακρύ καρέ.

Τα χνάρια σου ακολουθεί και η κόρη σου που είναι μόλις 15 χρονών. Ποια η σχέση σας τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι;
Η Βασιλική όπως κι εγώ από τα 15 της ξεκίνησε ν’ ασχολείται με την κομμωτική. Από μικρή την ενδιέφερε όπως κι εμένα και το ζήταγε. Η σχέση μας στο χώρο της κομμωτικής είναι καθαρά επαγγελματική. Είναι σχέση εργοδότη – υπάλληλου. Στο σπίτι όμως έχουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση μάνας και κόρης. Συζητάμε μαζί τα πάντα. Θέματα που αφορούν στο κομμωτήριο αλλά και για για άλλα θέματα όπου ζητάει τη γνώμη μου.

Το να συνεχίσει το επάγγελμά σου ήταν κάτι που αποφάσισε μόνη της; Θα σπουδάσει κάτι γύρω από τον κλάδο της ομορφιάς; Εσύ ποια βλέπεις να είναι τα ταλέντα της;

Εντελώς μόνη της το έχει αποφασίσει. Όπως σας είπα και πιο πάνω η κομμωτική ήταν κάτι που την έλκυε από μικρή αλλά και ο κλάδος της αισθητικής, γι’ αυτό θα σπουδάσει κάτι που να συνδυάζει και τα δύο. Εγώ βλέπω ότι έχει μεγάλο ταλέντο και δημιουργεί δικά της χτενίσματα.

Ποιο είναι πιστεύεις το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε η κόρη σου από σένα κι εσύ από την κόρη σου;

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη.

Ποια είναι η σχέση σας με τους πελάτες σας;

Η σχέση μας είναι πάντα φιλική. Τον πελάτη τον βλέπουμε πρώτα σαν φίλο και μετά σαν πελάτη. Υπάρχει αγάπη μεταξύ μας και εμπιστοσύνη. Είμαστε όλες γυναίκες εξάλλου.

Τι απολαμβάνεις περισσότερο στη δουλειά σου;

Η δουλειά μου η ίδια αλλά και η επικοινωνία που έχω με τους πελάτες.

Πώς φαντάζεσαι τη σχέση με την κόρη σου σε 10 χρόνια από τώρα;

Το να δουλεύω με την κόρη μου με χαροποιεί και θα ήθελα να συνεχίσει και στα επόμενα χρόνια. Θα ήθελα, επίσης, να τη βοηθήσω να εκπληρώσει τα όνειρά της, σπουδάζοντας αυτό που θέλει.

Βρείτε το Golden Brush στο https://www.facebook.com/antoniaxristodoulidou/

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη

Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Ερέσσιος