Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Κατερίνα Παυλίδου: “Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες”.

Κατερίνα Παυλίδου: “Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες”.

Κατερίνα Παυλίδου: “Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες”.

Κατερίνα Παυλίδου: “Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες”.

Η Κατερίνα πιστεύει στη γυναίκα όπως πιστεύει και στην ομορφιά της, γι’ αυτό και λειτούργησε 6 χρόνια πριν ένα ολοκληρωμένο κέντρο περιποίησης για όλες τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους. Το La Calma αν και έβαλε πλώρη εν μέσω κρίσης, ωστόσο κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και να εμπλουτιστεί με νέες υπηρεσίες και μηχανήματα, πάντα με τη στήριξη του κόσμου.

 Πόσο χρόνια λειτουργίας μετρά το La Calma Spa? Είναι ένα ινστιτούτο που ξεκίνησε μέσα στην κρίση. Πώς κατάφερε να επιβιώσει;

Το La Calma Spa μετρά 6 χρόνια λειτουργίας. Με σωστό επαγγελματισμό, ποιότητα, αξιοπιστία, σύγχρονο εξοπλισμό, συνεχή ενημέρωση αλλά και με γνώμονα πάντα τον σεβασμό του πελάτη, καταφέραμε, όχι μόνο να επιβιώσουμε μέσα στη κρίση, αλλά και να είμαστε ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου που μας στηρίζει καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Και πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τους πελάτες μας γι’ αυτό. Στο La Calma Spa μπορεί ο κόσμος να βρει τα πάντα για την υγεία και ομορφιά του δέρματος του προσώπου και του σώματος (καθαρισμούς, θεραπείες, αδυνάτισμα) όπως και των άκρων (μανικιούρ, πεντικιούρ, gel κλπ).

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει το La Calma Spa και ποιο είναι το δυνατό του χαρτί; Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει;

Συν των πιο πάνω που ανέφερα, προσφέρει υπηρεσίες ευεξίας όπως είναι το κομμάτι του SPA. Διαφόρων ειδών μασάζ, το αιγυπτιακό λουτρό της Cleopatras και πολλά άλλα. Ένα άλλο βασικό μας κομμάτι,από τα αγαπημένα μου μπορώ να πω, είναι το μακιγιάζ. Το λατρεύω. Μαγεύομαι συνεχώς από αυτό το κομμάτι. Δημιουργώ. Θεωρώ ότι μεταμορφώνω τις γυναίκες μέσα από αυτή την τέχνη. Γιατί για μένα περί τέχνης πρόκειται. Δυνατό μας χαρτί είναι και ο μηχανικός μας εξοπλισμός στις θεραπείες που προσφέρουμε. Και για το πρόσωπο και για το σώμα. Όπως για παράδειγμα υπέρηχοι, ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπεία, διαθερμία, διαμάντι IR Mask, cavitation, IPL…

Οι κακές γλώσσες λένε ότι κάποιες υπηρεσίες είναι ακριβές. Τι θα ήθελες να τους απαντήσεις;

Δεν θεωρώ ότι είμαστε ακριβοί στις υπηρεσίες μας. Αντιθέτως. Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές, βάσει και της ποιότητας που προσφέρουμε. Ανά μήνα (καλομαθαίνουμε κιόλας τους πελάτες μας με την καλή έννοια πάντα), έχουμε και κάποιες προσφορές για να βοηθάμε τον κόσμο μας. Το ινστιτούτο μας είναι ανοιχτό Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-19:00 και τα Σαββατοκύριακα είναι αποκλειστικά για τα μακιγιάζ.

Ποιες μέρες και ώρες είναι ανοιχτό το ινστιτούτο; Πόσες ώρες περνάς εσύ καθημερινά σ’ αυτό;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω με ώρες και αριθμούς σε αυτό, γιατί πολύ απλά αφιερώνω όλη τη ζωή μου σε αυτό.

Πιστεύεις αυτό που λένε ότι σήμερα όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι όμορφες με τις υπηρεσίες που παρέχονται;

Βεβαίως και το πιστεύω. Εξάλλου, μην ξεχνάς ότι το Μότο μου είναι: “δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες αλλά περιποιημένες και απεριποίητες”. Είναι τόσα πολλά τα μέσα πλέον που πραγματικά είναι άδικο μία γυναίκα να μην περιποιείται τον εαυτό της.

Ποια είναι η γνώμη σου για τις πλαστικές επεμβάσεις;

Αααα..μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Ούτε υπέρ τάσσομαι ούτε κατά. Δεν υπάρχει, όμως, λόγος άτομα νεότερης ηλικίας να βιάζονται. Όπως έχουμε πει είναι τόσα πολλά τα μέσα, πλέον, που δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Τον παν είναι η ΠΡΟΛΗΨΗ. Και το τονίζω αυτό. Από εκεί και πέρα αν πιστεύει ότι το χρειάζεται κάποιος ας το κάνει. Πάντα σε ειδικούς (το τονίζω αυτό) και με μέτρο. Γιατί όταν χάνεται το μέτρο, τις πλείστες φορές έχουμε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Πόσο άλλαξε ο ερχομός της κόρης σου την επαγγελματική σου ζωή; Έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες;

Σίγουρα ο ερχομός της κόρης μου άλλαξε τα πάντα. Τα πάντα όμως! Αυτόματα!! Η Έλια μου είναι όλη μου η ζωή, όλο μου το είναι! Σαφώς είναι η προτεραιότητά μου. Μπορώ όμως και τα συνδυάζω. Ξέρω που να βάλω φρένο. Ξέρω το μέτρο. Κάθε επαγγελματίας γυναίκα πιστεύω πως μπορεί να τα συνδυάσει.

 Το La Calma Spa συνεχώς φρεσκάρεται. Τι καινούριο ν’ αναμένουμε ή τι έχει αλλάξει πρόσφατα;

Πρόσφατα ήρθε και εντάχθηκε για τα καλά στο La Calma Spa το μηχάνημα σώματος Cavitation της ισπανικής εταιρείας Sorisa. Αλλάζει το σώμα ΕΝΤΕΛΩΣ! Απλά δοκιμάστε το. Αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα, σύσφιξη! Απλά δοκιμάστε το!

Κάτι καινούργιο που ετοίμασα και έχει ξεκινήσει από αυτό τον μήνα είναι τα private make up lesson. Και για επαγγελματίες και για μη! Και για προσωπική χρήση της κάθε γυναίκας. Είναι κάτι που μου το ζητούσαν συνεχώς και αποφάσισα και το προχώρησα. Αυτό! Και εννοείται σας έχουμε και άλλες εκπλήξεις στο εγγύς μέλλον!

Ευχαριστούμε Κατερίνα μου για την όμορφη κουβέντα.

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη
Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Ερέσσιος