Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Σύλβια Αργυρού: “Η γνωριμία μου με την Obey Your Body ήταν καρμική”

Σύλβια Αργυρού: “Η γνωριμία μου με την Obey Your Body ήταν καρμική”

Σύλβια Αργυρού: “Η γνωριμία μου με την Obey Your Body ήταν καρμική”

Σύλβια Αργυρού: “Η γνωριμία μου με την Obey Your Body ήταν καρμική”

Όπως όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή, έτσι και γνωριμία της Σύλβιας Αργυρού, με την Obey Your Body έγινε εντελώς απροσδόκητα και καρμικά. Τα γνωστά αμερικανικά προϊόντα νεκράς θάλασσας, έφτασαν στην Κύπρο πριν από περίπου ένα χρόνο και πάνε για να κατακτήσουν την κυπριακή αγορά ομορφιάς. 

Πώς πήρες την απόφαση να ασχοληθείς με τον κόσμο της ομορφιάς;

Θα έλεγα ότι ήταν τυχαίο… Εργαζόμουν χρόνια σε εταιρεία με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και δυστυχώς μας επηρέασε και εμάς η οικονομική κρίση και ο αμέτρητος πλέον ανταγωνισμός από τις μεγάλες εταιρείες και αναγκάστηκαν να με αποδεσμεύσουν. Έψαχνα δουλειά και κάποια συγγενής με σύστησε σε μία νέα εταιρεία που έκανε τότε το ξεκίνημά της. Το ένα έφερε το άλλο και δούλεψα στον χώρο αυτό περίπου 4 χρόνια και μπορώ να πω ότι με γοήτευσε αρκετά.

Γιατί επέλεξες τα προϊόντα αυτά; Πώς έγινε η πρώτη γνωριμία σου μαζί τους;

Ήταν καρμικό! Ένας οικογενειακός φίλος ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Μου πρότεινε ν’ ανοίξουμε ένα κατάστημα μαζί, φέρνοντας μία δική μας αντιπροσωπεία αφού ήμουν πλέον κατατοπισμένη στον χώρο και να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Δέχτηκα με μεγάλη χαρά καθότι στα 41 μου πλέον ήθελα να κάνω κάτι δικό μου. Το έψαξα στον ίντερνετ και όταν είδα την Obey Your Body, είπα εδώ είμαστε. Είναι αμερικάνικη εταιρεία και την γνώριζα από τη Νέα Υόρκη όπου ήμουν εκεί για 4 χρόνια με τον σύζυγο μου, και ο συνέταιρός μου επίσης ζούσε χρόνια στη Νέα Υόρκη… άρα είπαμε ότι ναι ήταν καρμικό…. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους και 1η Νοεμβρίου 2016 ανοίξαμε το κατάστημα.

Σε ποιους απευθύνονται και ποιες οι ιδιότητες τους; 

H Obey Your Body προσφέρει προϊόντα προσώπου και σώματος για τη γυναίκα και τον άντρα, τα οποία συνδυάζουν την φυσικότητα, την καλλυντική φροντίδα και την περιποίηση. Προϊόντα με συστατικά από τη Νεκρά Θάλασσα που δένουν αρμονικά με αμέτρητα εκχυλίσματα βοτάνων. Είναι Paraben Free και Not Animal Tested. Είναι για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους δέρματος.

Πόσο διαρκεί μια θεραπεία και ποια η συχνότητα επανάληψης της; Μπορεί κάποιος να την κάνει μόνος του στο σπίτι; 

Εννοείται ότι όλες οι θεραπείες μας μπορούν να γίνουν στο σπίτι. Άλλωστε αυτό είναι και το ωραίο της υπόθεσης, το να μπορεί κάποιος στο δικό του χώρο και χρόνο να περιποιηθεί τον εαυτό του και να νιώσει όμορφα. Μία θεραπεία μπορεί να γίνει σε ένα μήνα ή δύο όπως για παράδειγμα η θεραπεία της ακμής ή της ρυτίδας.

Ποια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου εδώ και περίπου ένα χρόνο που ξεκίνησες να πλασάρεις τα προϊόντα Οbey Your Body στην αγορά της Κύπρου;

Θα έλεγα ότι ήταν αρκετά θετική. Φέραμε προϊόντα τα οποία πλέον βρίσκεις παντού σε απίστευτη ποικιλία και διαφορετικές τιμές. Και παρόλα αυτά πείσαμε τον κόσμο με το προϊόν μας και αποκτήσαμε πλέον σταθερή πελατεία. Θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη μέχρι στιγμής.

Πολύ συχνά διοργανώνεις events για τη γνωριμία των προϊόντων με τον κόσμο. Περιέγραψε μας λίγο τα όμορφα που βιώνει κάποιος που παρευρίσκεται σε αυτά.

Τα events είναι τα αγαπημένα μου. Διοργανώνω κατά διαστήματα events όπως για την μέρα της γυναίκας, το Valentine κτλ, στα οποία έχουμε εκπτώσεις και προσφορές, αλλά κλείνουν events και οι πελάτισσες μας. Δηλαδή προσκαλούν 10-20 φίλες τους για 3-4 ώρες ανάλογα με το τι θέλουν και έρχονται στο κατάστημα μας και τις περιποιούμαστε. Έχω αισθητικό που παρευρίσκεται στα events και προσφέρουμε μία μίνι περιποίηση προσώπου σε όσες θέλουν, για να γνωρίσουν τα προϊόντα Θα πιούμε το καφεδάκι μας ή το κρασάκι μας με τα καναπεδάκια μας (είναι και το αγαπημένο μου), θα χαλαρώσουμε και θα περάσουμε υπέροχα!

Που βρίσκεται το κατάστημα σου και πώς μπορεί να αποκτήσει κανείς τα προϊόντα;

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην Λεμεσό στην Αγίας Ζώνης 81Α. Κάποιος μπορεί να μας επισκεφτεί εδώ ή να παραγγείλει μέσω τηλεφώνου (25550200, 99464695) ή email (obeyyourbodycy@gmail.com) και κάνουμε δωρεάν παράδοση παγκύπρια με courier. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε τα νέα μας στη σελίδα μας στο Facebook Obey Your Body Cyprus.

Οι τιμές είναι προσιτές; 

Οι τιμές ναι είναι προσιτές. Θα έλεγα ότι δεν είναι πανάκριβα αλλά δεν είναι ούτε και φτηνά. Έχουν μία μέση προσιτή τιμή προς τον καταναλωτή και συνεχώς έχουμε προσφορές και εκπτώσεις προς όφελος των πελατών μας.

Ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση για την προώθηση των προϊόντων;

Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε σύντομα και μία διαφήμιση αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα περιμένουμε ένα νέο καινοτόμο προϊόν που δεν υπάρχει ακόμα στην Κύπρο και θα προτιμούσα να επικεντρωθώ εκεί.

 Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη

Φωτογραφικό υλικό: Γιώργος Ερέσσιος