Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Τόνος Με Wasabi … από Vasili Tzima

Τόνος Με Wasabi … από Vasili Tzima

Τόνος Με Wasabi … από Vasili Tzima

Τόνος Με Wasabi … από Vasili Tzima

Μαρινάρουμε τον τόνο στη σόγια και στο τζίντζερ για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, αλείφουμε την πάστα wasabi στον τόνο και μετά τον πανάρουμε με το σουσάμι. Σε τηγάνι προσθέτουμε το λάδι και σοτάρουμε τον τόνο ανάλογα με το ψήσιμο που επιθυμούμε. Αφαιρούμε τον τόνο από το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τη μαρινάδα όταν το τηγάνι είναι ζεστό για να γίνει η σάλτσα μας.

Συστατικά

  • 400 γρ. φιλέτο φρέσκου τόνου
  • 10 γρ. πάστα wasabi (κινέζικο αγριοραπανο)
  • 30 ml σόγια
  • 100 γρ. σουσάμι
  • 10 γρ. τζιντζερ
  • 1/2 κ.σ. λάδι
Prep Time: 15 mins, Cook Time: 30 mins, Portions: 4