Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού – Limassol Marathon 2019

13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού – Limassol Marathon 2019

13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού – Limassol Marathon 2019

13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού – Limassol Marathon 2019

Το διήμερο 23-24 Μαρτίου 2019 θα διεξαχθεί ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και οι διοργανωτές του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στην Κύπρο έχουν ήδη πιάσει δουλειά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών,  οι εγγραφές άνοιξαν πριν από δύο 24ωρα και ήδη δρομείς έχουν εξασφαλίσει θέση για τον αγώνα του 2019, με έκπτωση 40%.

Επίσης, όσοι δηλώσουν τώρα συμμετοχή έχουν την ευκαιρία να πάρουν το technical t-shirt της διοργάνωσης με έκπτωση 25% και δη στα €15. Με την έκπτωση του Early Bird το αντίτιμο συμμετοχής στο Μαραθώνιο διαμορφώνεται στα €36, €27 στον Ημιμαραθώνιο και στα €18 για το Energy Race 10χλμ και το City Race 5χλμ.

Εγγραφές γίνονται στο https://getyourtickets.eu/event/opaplimassolmarathon2019

«Επιδιώκοντας να κινούμαστε στα πρότυπα των μεγαλύτερων Μαραθωνίων του κόσμου, αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό τόσο της διοργάνωσης όσο και των δρομέων, έχουμε ήδη προχωρήσει στο άνοιγμα των εγγραφών του ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ του 2019» εξηγεί ο Business Development Manager της διοργάνωσης Ανδρέας Σπύρου.

Καταλήγοντας ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι κάθε χρόνο θέλουν να βελτιώνονται, γι αυτό και από τη μέρα που ολοκληρώθηκε ο φετινός αγώνας επεξεργάζονται τροποποιήσεις και βελτιώσεις που θα ανακοινώσουν το επόμενο διάστημα, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την ανατροφοδότηση από τους 15.000 δρομείς που τους τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους.

Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις στο https://www.limassolmarathon.com/

Πηγή: limassoltimes.com