Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Pizza Mia: “Η πίτσα της οικογένειας”

Pizza Mia: “Η πίτσα της οικογένειας”

Pizza Mia: “Η πίτσα της οικογένειας”

Pizza Mia: “Η πίτσα της οικογένειας”

Η Pizza Mia, με δύο καταστήματα στη Λεμεσό και 1 στη Λευκωσία (συν ακόμη 1 που έρχεται) κάνει τα τελευταία χρόνια τη διαφορά, σε αυτό που μπορούμε να πούμε ποιοτικό και γρήγορο φαγητό, στην Κύπρο. Η ζήτηση των νόστιμων πιάτων του brand γίνεται όλο και μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα αυτό συνεχώς να επεκτείνεται. Εμείς, μιλήσαμε με τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αλλά και την επιτυχία της Pizza Mia, τον Χρίστο Κοζάκο, ο οποίος μοιράζεται μαζί μας όλα όσα δεν ξέραμε για την αγαπημένη πίτσα που όλοι βάλαμε στο σπίτι μας και όχι μόνο.

Πώς και πότε ξεκίνησε η Pizza Mia? Πόσοι από τους στόχους που θέσατε έχουν υλοποιηθεί μέχρι σήμερα;

Η Pizza Mia ξεκίνησε την λειτουργία της το 1990 στην Λεμεσό.  Το πρώτο μας εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, στην Λεωφόρο Κολωνακίου, πριν από 28 χρόνια ενώ έπειτα ακολούθησε και το πρώτο κατάστημα take away – delivery το 1991.  Τον Σεπτέμβριο του 2011 άνοιξε στην Λεμεσό το μοντέρνο και σύγχρονο dine in εστιατόριο με ένα πιο ανανεωμένο και καλαίσθητο concept.Στο ισόγειο του εστιατορίου μας, που εκτείνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα, είναι ο ιδανικός χώρος για να περάσετε αξέχαστες στιγμές με φίλους και οικογένεια, απολαμβάνοντας τα λαχταριστά μας πιάτα, φτιαγμένα πάντα με αγάπη και αγνά υλικά. Στο υπόγειο, λειτουργεί και ο πολύχρωμος παιδότοπoς μας, όπου το εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει τη φύλαξη των μικρών παιδιών ενώ οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν το φαγητό τους και να παρακολουθούν από τις μεγάλες μας οθόνες, τα παιδιά τους που διασκεδάζουν.  Τον Μάρτιο του 2017, η Pizza Mia επεκτάθηκε και στην Λευκωσία με το καινούριο μας κατάστημα στην Λεωφόρο Ηλία Παπακυριακού 16, στην Έγκωμη. Ένα μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα όπου μπορούν οι φίλοι μας στην πρωτεύουσα να απολαύσουν τα λαχταριστά μας πιάτα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το πρώτο κατάστημα Pizza Mia που άνοιξε στη Λευκωσία, προχωράτε τώρα και μ’ ένα δεύτερο. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερες πληροφορίες;

Η ανταπόκριση του κοινού στην Λευκωσία για το κατάστημά μας στην οδό Ηλία Παπακυριακού 16  ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία. Η αγάπη του κόσμου και η συνεχής στήριξή του, μας επιβεβαιώνουν καθημερινά πως η Pizza Mia ήταν αυτό που έλειπε από την πρωτεύουσα. Ολοένα και περισσότερες περιοχές αναζητούν το λαχταριστό φαγητό μας στο σπίτι τους, και για τον λόγο αυτό εμείς αποφασίσαμε να ανοίξουμε και ένα δεύτερο κατάστημα στην Αγλαντζιά. Με το νέο κατάστημα αυτό, θα εξυπηρετούμε ακόμη περισσότερες περιοχές στη Λευκωσία και το φαγητό της Pizza Mia δεν θα λείπει από κανένα σπίτι.

Υπάρχουν και δύο καταστήματα Pizza Mia στη Λεμεσό. Που βρίσκονται και ποιες περιοχές καλύπτουν;

Τα καταστήματα στη Λεμεσό βρίσκονται στην Κολωνακίου 26, Λινόπετρα αλλά και στην οδό Αποστόλου Λουκά 46 στο Κολόσσι. Με την λειτουργία των δύο καταστημάτων αυτών, καταφέρνουμε να καλύπτουμε τις περισσότερες περιοχές της Λεμεσού. Από την Μονή Λεμεσού μέχρι και το χωριό Σούνι. Μας ζητάνε παραδόσεις από παντού και εμείς φροντίζουμε πάντα το λαχταριστό φαγητό της Pizza Mia να φτάνει σε όλες τις οικογένειες πάντα ζεστό και νόστιμο.

Είστε σε συζητήσεις και για πώληση του δυνατού franchise σας στην Πάφο; Γιατί επιλέξατε την κίνηση αυτή και όχι ακόμη ένα κατάστημα;

Είναι αλήθεια ότι είχα προτάσεις για πώληση του Franchise και στην Πάφο, αφού ο κόσμος εκεί αναζητά τα λαχταριστά πιάτα της Pizza Mia. Είναι μια νέα πρόκληση για μένα οφείλω να ομολογήσω, καθώς με την επέκταση μέσω Franchise και όχι απλά την δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος, μπορούν να προκύψουν πολλά που κυρίως θα ενδυναμώσουν το Brand της Pizza Mia. Νέα αγορά, νέες ανάγκες και πολλές προκλήσεις που θα αποδώσουν μονάχα νέες εμπειρίες για εμάς.

Tι περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές το μενού της Pizza Mia?

Το μενού της Pizza Mia, είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο για να καλύπτει τις ανάγκες όλων. Από θαλασσινά μέχρι χορτοφαγικά πιάτα, από σαλάτες μέχρι και πίτσες. Πιάτα φτιαγμένα με αγάπη και τα πιο φρέσκα υλικά για το κοινό μας αλλά και πάντα με το εθιστικό άρωμα του παραδοσιακού μας ξυλόφουρνου.Το μενού μας, αποτελείται από κρύα και ζεστά ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά, πίτσες, κρεατικά και θαλασσινά που δεν αφήνουν ποτέ κανένα παραπονεμένο. Μεγάλες και ποιοτικές μερίδες στις πιο προσιτές τιμές. Φαγητό για όλη την οικογένεια ή την παρέα. Ακόμη και για τους πιο επιλεγμένους μας φίλους, έχουμε την αλλαγή του κάθε μας πιάτου όπως οι ίδιοι επιθυμούν. Είτε είναι κάποια σαλάτα φτιαγμένη από την αρχή όπως θέλουν αυτοί, είτε κρεατικά μαζί με τα συνοδευτικά που επιλέγουν οι ίδιοι οι πελάτες μας.

Τι λατρεύει και ζητάει περισσότερο ο κόσμος που επιλέγει την Pizza Mia από το μενού?

Οι περισσότεροι μας πελάτες επιλέγουν τις χορταστικές μας σαλάτες ενώ ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που κάθε φορά επιλέγουν να φτιάξουν σαλάτα με τους δικούς τους συνδυασμούς, για να δοκιμάζουν τις αμέτρητες επιλογές από τα φρέσκα υλικά που προσφέρουμε για αυτούς. Σε γενικές γραμμές όμως, οι «οικογενειακές» μας συνταγές έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού και αυτό φαίνεται, καθώς όλοι αναζητούν το φαγητό μας.

Πρόσφατα πλασάρατε και νέες γεύσεις στις πίτσες που είναι πιο κοντά στην κυπριακή κουζίνα; Μπορείτε να μας πείτε γι’ αυτές;

Πάντα, θέλουμε να προσαρμόζουμε το μενού μας στις προτιμήσεις του κοινού. Έτσι, αρκετές ήταν οι φορές που προσθέσαμε νέες γεύσεις στα εστιατόριά μας. Πρόσφατα, λανσάραμε τις νέες μας πίτσες με γύρο χοιρινό και γύρο κοτόπουλο. Νέες γεύσεις που αγάπησε το κοινό περισσότερο από ό,τι αναμέναμε και εμείς. Γεγονός που μας επιβεβαιώνει πως ο κόσμος αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα ανάλογα με τις τάσεις της αγοράς και εμείς φροντίζουμε πάντα να τους ικανοποιούμε.

Ως σλόγκαν χρησιμοποιείτε το “η πίτσα της οικογένειας’’. Που το στηρίζετε; (παιδοτοποι, παιδικά μενού, υγιεινά κλπ)

Είμαστε πιτσαρία φτιαγμένη από οικογενειακές συνταγές και φροντίζουμε να μην λείπουμε ποτέ από τις σημαντικές στιγμές της οικογένειας.Το μενού μας είναι ειδικά φτιαγμένο και στο εστιατόριο αλλά και στο Take Away – Delivery για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες της οικογένειας. Συνταγές και μερίδες φτιαγμένες με αγάπη  για να μην απουσιάζουν ποτέ από κανένα σημαντικό γεγονός της οικογένειας.Επιπλέον, τα μοντέρνα μας εστιατόρια είναι ειδικά διαμορφωμένα για να υποδέχονται οικογένειες και να μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Από τα παιδάκια της οικογένειας που δεν σταματούν να αναζητούν τη διασκέδαση στον παιχνιδότοπό μας, αλλά και τους γονείς που μπορούν να απολαμβάνουν το λαχταριστό φαγητό μας, βλέποντας τα παιδάκια τους να διασκεδάζουν μέσα από τις ειδικά διαμορφωμένες κάμερες στις μεγάλες μας οθόνες. Επίσης, στον παιδότοπο παρέχεται η δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών party για γενέθλια, χωρίς ενοίκιο χρήσης του χώρου, ενώ παρέχουμε το catering των γενεθλίων.Και όλα αυτά επιβεβαιώνονται πάντα με την προτίμηση του κοινού που βλέπουμε κάθε φορά όλο και πιο έντονα να προτιμούν την πιτσαρία μας αλλά και τα φαγητά μας, για κάθε σημαντικό γεγονός της ζωής τους όπως γενέθλια, γιορτές και ότι άλλη σημαντική στιγμή της ζωής τους με την μεγάλη ζήτηση που έχουμε για τις υπηρεσίες Catering που προσφέρουμε.

Με ποιους τρόπους μπορεί κανείς να παραγγείλει από την Pizza Mia ή να τη γνωρίσει? Dine in / Take away / Delivery / Internet / Social media?

Τα εστιατόριά μας:

Λεμεσό – Κολωνακίου 26, Λινόπετρα – 25 376999

Λευκωσία – Ηλία Παπακυριακού 16, Έγκωμη – 22 327999

Take away – Delivery:

Λεμεσό: – Κολωνακίου 26, Λινόπετρα – 25 325999

– Απ. Λουκά 46, Κολόσσι – 70007272

Λευκωσία: Ηλία Παπακυριακού 16, Έγκωμη – 22 326999

 

Ώρες Λειτουργίας:

Καθημερινά και Κυριακή 12:00 – 23:00 / Παρασκευή – Σάββατο : 12:00 – 23:00

Παραγγελίες μπορούν να γίνουν από τα τηλέφωνα πιο πάνω που αναγράφονται  στο Take Away – Delivery. Επίσης παραγγελίες μπορούν να γίνουν εύκολα και με πληρωμή μέσα από το διαδίκτυο, μέσα από την ιστοσελίδα μας https://pizzamia.com.cy/ .

Facebook:  https://www.facebook.com/pizzamiaeurope/

Instagram:  https://www.instagram.com/pizzamiacyprus/

Επιμέλεια: Πράξια Αρέστη
Φωτογραφικό υλικό: Σωτήρης Ρούσος