Ακτίνα: Κλειστό
Ακτίνα: km
Set radius for geolocation
post-title Άνδρη Ζαχαρία: “Δικό μου σλόγκαν είναι να μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς παραμορφώσεις”

Άνδρη Ζαχαρία: “Δικό μου σλόγκαν είναι να μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς παραμορφώσεις”

Άνδρη Ζαχαρία: “Δικό μου σλόγκαν είναι να μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς παραμορφώσεις”

Άνδρη Ζαχαρία: “Δικό μου σλόγκαν είναι να μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς παραμορφώσεις”

H Άνδρη Ζαχαρία δε σταματά ποτέ να μαθαίνει και να εξελίσσεται έτσι ώστε να προσφέρει στον κόσμο τις πιο προηγμένες θεραπείες που υπάρχουν στο χώρο της αισθητικής. Καταφύγιό της, τα βράδια μετά από μία κουραστική μέρα είναι η αγκαλιά της κορούλας της που της δίνει και δύναμη να ξυπνά πάντα με χαμόγελο το επόμενο πρωί.

Πώς και πότε πήρες την απόφαση ν’ ασχοληθείς με τον κόσμο της ομορφιάς;

Είναι μια απόφαση που νομίζω κουβαλούσα μαζί μου από τότε που γεννήθηκα. Από πολύ μικρή το είχα καταλάβει ότι θα ασχοληθώ με τον χώρο της ομορφιάς. Ξεκίνησα με την Ρέα Αριστείδου στη σχολή της που σήμερα λέγεται The Limassol College και ποτέ δεν καθησυχάστηκα παρόλο που είχα καταπιαστεί και με άλλα πράγματα. Την απόφαση της ανανέωσης και της αναβάθμισης των πτυχίων μου την πήρα όταν όταν ήμουν έγκυος. Εμπλούτισα τις γνώσεις μου με επιπλέον μαθήματα και διπλώματα για να προχωρήσω με αυτό που αγαπούσα περισσότερο.

Τι σημαίνει το Φ House of Beauty?

Ο όρος Φ είναι είναι μαθηματικός όρος (χρυσή τομή που αντιπροσωπεύει τις τέλειες αναλογίες της ανατομίας του σώματος που είναι 1,618. Eίναι η ισομετρία ολόκληρου του κορμιού μας και το σώματός μας. Phi είναι επίσης και η ονομασία της ακαδημίας μου (Phi Academy) όπου έκανα μαθήματα στην Αυστρία και τη Σερβία και πήρα ακόμη τρία διπλώματα. To Phibrows Removal όπου είναι η τεχνική του να αφαιρείς μικρά τατουάζ από πρόσωπο, φρύδι και σώμα. Tου Feelings (ιατρικές μεσοθεραπείες και το plasma penne όπου μπορούμε να δώσουμε αποτελέσματα ίδια με χειρουργείου χωρίς χειρουργείου, βλεφαροπλαστική χωρίς νυστέρι) και του Elleebana Lash Lifting and BOTOX όπου έχει να κάνει με τις βλεφαρίδες. Έχω επιλεγεί από την Alph Academy Med για να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου για την πένα του υαλουρονικού για αύξηση ή διόρθωση χειλιών και βαθιών ρυτίδων και για σημάδια, ουλές, ακμή σε πρόσωπο και σε σώμα.

Τι υπηρεσίες παρέχει το Φ House of Beauty;

Συν των πιο πάνω, γίνονται βιολογική αποτρίχωση χωρίς λέιζερ με αποτελέσματα λέιζερ. Μεσοθεραπεία προσώπου (PRP)προηγείται αιμοληψία και άλλες μεσοθεραπειες όπου διορθωνουμε ουλές, σημάδια, πανάδες ή γίνεται σύσφιξη προσώπου, ανάλογες με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Είναι πολύ προσιτές τιμές και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες και άνδρες που θέλουν να δουν το πρόσωπό τους να λάμπει. Οι συσκέψεις είναι ανάλογα με το πρόβλημα που υπάρχει αλλά τα αποτελέσματα τα βλέπεις από την πρώτη κιόλας φορά. Το Jet Pill επίσης, είναι ένα ιατρικό μηχάνημα όπου μπορείς να πετύχεις ένα βαθύ ιατρικό καθαρισμό και να τελειώσεις με την ανάλογη θεραπεία που έχει ανάγκη το κάθε πρόσωπο.

Τι είναι αυτό που ζητάνε περισσότερο οι γυναίκες όταν έρχονται σε σένα αλλά και γενικά για την εμφάνισή τους;

Όλους τους απασχολεί ο χρόνος πώς περνάει και τι αφήνει πίσω του. Δικό μου σλόγκαν είναι να μεγαλώνουμε όμορφα χωρίς παραμορφώσεις. Με τις θεραπείες που γίνονται δε χάνει ένα πρόσωπο την έκφρασή του ή την ταυτότητά του. Έχουμε αποτελέσματα ίδια με τα botox όμως χωρίς χειρουργεία και ενέσεις. Ναι μεν, κάποιες θεραπείες μπότοξ θεωρούνται μικρές επεμβατικές θεραπείες, όπως το mirco niddle, όμως, δεν είναι αιματηρές και επίπονες. Είναι μηχανήματα τρίτης γενιάς και πολύ διαδεδομένες λύσεις στην Ευρώπη. Θέλουμε σιγά σιγά να τις κάνουμε γνωστές και στην Κύπρο για να φύγουμε από το παραλήρημα της ένεσης και του χειρουργείου.

Προχωρείς σε κάτι πολύ πρωτότυπο για την κυπριακή αγορά, που είναι το ιατρικό makeup. Θες να μας πεις λίγα λόγια γι’ αυτό;

Βασικά είναι κάτι πάρα πολύ καινούργιο στην Ευρώπη γενικότερα. Είναι μία θεραπεία που μπορεί να την κάνει και κάποιος που έχει μαύρους κύκλους είτε είναι άτομο που ταλαιπωρείται από διχρωμίες ή πανάδες ή πικνίδι. “BLow your skin” είναι το σλόγκαν της θεραπείας αυτής και γίνεται με τη μέθοδο της μεσοθεραπείας και εφαρμόζεται με νανοβελόνες που δεν μπαίνουν τοσο βαθιά και δεν προκαλούν τόσο βαθύ ερεθισμό. Στη συγκεκριμένη μεσοθεραπεία δίνεται μία φρεσκάδα και μία γυαλάδα στο πρόσωπο. Με μία φορά μπορεί κάποιος να δει αποτελέσματα όταν είναι επιφανειακό το προβλημα. Όταν είναι πιο βαθύ, π.χ. μαύροι κύκλοι μπορεί να χρειαστούν 4 με 5 συσκέψεις και το αποτέλεσμα κρατάει 1 χρόνο και σιγά σιγά η γυαλάδα και το ομοιομορφο χρώμα του προσώπου χάνεται και χρειάζεται επανάληψη.

Τι trainings γίνονται στο Φ House Of Beauty;

Γίνονται trainings, όπου εκπαιδευουμε άτομα για την τεχνική εφαρμογή Ellebana Lash Lifting and BOTOX γίνονται training από την Αlph Academy Med και το medical make up. Κατά καιρούς διοργανώνονται και άλλα σεμινάρια όπου φιλοξενούμε διάφορους μάστερ του είδους γύρω από την ομορφιά.

Έχεις ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά. Τι είναι αυτό που σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις στη δουλειά σου;

Το κορίτσι μου και γενικά η οικογένειά μου. Και τα αποτελέσματα που έχω με τους πελάτες μου. Οι ευχαριστημένοι μου πελάτες θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό μου επίτευγμα σε αυτό που κάνω.

Τι είναι αυτό που λατρεύεις στην πόλη σου, τη Λεμεσό, που είναι και η μόνιμη βάση σου; Που αλλού θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου να ζει και γιατί;

Η θάλασσα μου αρέσει πάρα πολύ. Ακόμη και μόνη μου μπορώ να πάω μια βόλτα στη θάλασσα για να χαλαρώσω. Το ταμπεραμέντο της Ελλάδας μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να δουλεύω κι εκεί αλλά δυστυχώς οι συνθήκες τους δεν ευνοούν κάτι τέτοιο.

Τι ονειρεύεσαι για το Φ House of Beauty αλλά και για την Άνδρη Ζαχαρία;

Να συνεχίσω να εξελίσσομαι και να αναβαθμίζομαι στη δουλειά μου όπως φυσικά και το ινστιτούτο μου.

Που μπορεί να σας βρει κανείς ή να μαθαίνει τα νέα του Φ House of Beauty?

Βρισκόμαστε στη Λεμεσό, απέναντι από το Παττίχειο, ενώ διατηρούμε και σελίδα στο Facebook kai instagram με την ίδια ονομασία. (photo: https://www.facebook.com/phibrows1Phiremoval/)